Здрасти! Аз съм - Анна Фан Дер Флит
Нутрициолог. Специалист по лечение на хранителни разстройства. Фитнес-инструктор. Вашият пътеводител за най-добрата версия на себе си :)

Здрасти!
Аз съм - Анна Фан Дер Флит

Нутрициолог. Специалист по лечение на хранителни разстройства. Фитнес-инструктор. Вашият пътеводител за най-добрата версия на себе си :)
Фан дер Флит не е истинската ми фамилия, но не че няма никакво отношение към мен. Това е моминското име на моята майка, което се надявам да впиша в паспорта си най-скоро.

Аз съм на 41 години. Родена съм в Москва, където израснах и живях 32 щастливи години.

В Москва аз работих в сферата на шоубизнеса и организирах концерти на чуждестранните звезди в Русия. Освен това работих 5 години в телевизионния канал МУЗ ТВ като водеща на новини. Така че, ако лицето ми ви се стори познато, значи не ви се стори :)

Аз съм майка на 11-годишен син.

И синитът ми беше една от причините, когато преди 10 години реших да сменя небостъргачите на големия град с морето в малък български град.

Така се преместих от Москва в Бургас.

След известно време смених работата си в сферата на забавленията със специализицията в областта на здравеопазването и станах фитнес-нутрициолог и фитнес треньор, като завърших Асоциацията на фитнес професионалистите (FPA) през 2018 г. FPA наистина е най-добрата организация в областта на фитнеса в Русия.


*Но с това не приключих моето образование.

И тъй като нашата физиология и психология са неразривно свързани и работата само с храненето на клиентите без да се следи тяхното хранително поведение е равна на борбата с вятърните мелници, през 2021 г. изкарах курса за консултант по психология на хранителното поведение в Московския институт по Психоанализа.

А тази година завърших обучението си още и в Оксфорд със специализация "Когнитивно-поведенческа терапия при лечение на хранителните разстройства".
Сега смятам да продължа и да запиша магистърска програма по психология в български университет, за да имам компетентността и съответната възможност за работа с такива сериозни хранителни разстройства като анорексия и булимия.

Целта на моята работа е да показвам и да обяснявам на хората, че здраво, силно и стройно тяло може да бъде изградено само с помоща на грижите за него и чрез любовта към себе си.

Моята цел е да се намали тревожността на клиентите ми преди хранене и да ги науча на критично мислене за да се ръководят от научно доказаната информация, а не от митовете.

Така че нека да се опознаем и добре дошли на борда!

МОИТЕ СЕРТИФИКАТИ


"Eat With Van der Flit"
това е онлайн курс за уважение към себе си и тялото си